Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Apburosa Vieta Svinibam Un Augu Milotajiem

Salaspils Nacionālais botāniskais dārzs: Dabas skaistuma oāze

Apburoša vieta svinībām un augu mīļotājiem

WEB Nacionālais botāniskais dārzs Salaspils ir elpu aizraujoša vieta, kur varat atzīmēt savus īpašos dzīves mirkļus dabas klēpī. Salaspilī atrodas Baltijas lielākā augu kolekcija, kurā ir pārstāvētas vairāk nekā 14 000 sugu. Nacionālā botāniskā dārza ieeja atrodas tieši pretī Salaspils dzelzceļa stacijai, nodrošinot ērtu piekļuvi.

Ar savu iespaidīgo 129 hektāru platību WEB Nacionālais botāniskais dārzs piedāvā daudz ko izpētīt un atklāt. Pastaigājieties pa krāšņajiem dārziem, apbrīnojiet eksotiskos augus no visas pasaules un iegūstiet dziļākas zināšanas par augu valstību. Dārza eksperti ar prieku dalīsies savās zināšanās un padarīs jūsu vizīti vēl patīkamāku.

Ērta piekļuve un praktiski padomi

Ieeja Nacionālajā botāniskajā dārzā ir ērta, atrodoties tieši pretī Salaspils dzelzceļa stacijai. Tāpat varat izmantot maršruta autobusus, kas kursē no Rīgas pieturas "Zinātņu". Apmeklējot dārzu, ņemiet vērā, ka fotografēšana un video ierakstīšana ir atļauta tikai personīgai lietošanai. Lūdzu, ievērojiet arī visus noteikumus, kas izvietoti dārza teritorijā, lai nodrošinātu tā skaistumu un saglabāšanu.

Apmeklējiet WEB Nacionālo botānisko dārzu Salaspils un piedzīvojiet dabas brīnumus visā to krāšņumā. Vai tas būtu īpašs pasākums vai mierīga pastaiga, šis dārzs aizvedīs jūs uz oāzi, kurā varat atpūsties, iedvesmoties un iepazīt unikālo augu pasauli.


Komentar